Mamma Mia, så moro.

6B6A8E47-86C4-44F7-B4CE-BB80BACDE022

Vi ga blanke i filmanmelderne, og storkoste oss på kino!

Filmen får kritikk for svak handling, men nå var vel ikke den veldig sterk i den første filmen heller? Filmen får også kritikk for svake sangprestasjoner. Dagbladets anmelder lurte på om Benny Andersson og Bjørn Ulvaeus egentlig visste hva de skulle være med på. Men, Benny Andersson er ansvarlig for alle musikkinnspillingene, ifølge Nrk, så det visste de nok godt begge to. Filmen får kritikk for å ville tjene penger, vil ikke alle det?

Vel vel. Denne filmen er, akkurat som den første, en visuell karamell. I tillegg har filmen noen herlige, lekne og energiske koreografier og tablåer som får deg til å trampe takten og gynge i setet. Kan jo ikke akkurat danse heller..Her er sjarm og glede, melankoli og savn. Vi kjøper det!
Vi kan fin -innstille den kritiske refleksjonen, viss vi vil, og finne svakheter. Men vi gledet oss heller over dans, sang, locations, fotografering, kostymer, klipping.. og de nye skuespillerne, Lily James er suveren! Og Cher, hun kan iallefall synge! Vil du mores med lett underholdning, da er du herved advart. Du kan komme til å kose deg😍😀💃💃💃💃💃

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s